sobota 30. dubna 2011

Makoto Nagano má Album! 友情と闘いの軌跡

Tak je to tady! 
Naganova "deska" 友情と闘いの軌跡
[Yujou To Tatakaino Kiseki] (Zázrak slávy a boje) je už venku! Tedy venku.... dá se stáhnout z iTunes, ačkoli datum vydání fyzického média je stanovet až na 11. května a to jen pro Ameriku - kdo by snad měl zájem, nechť si hlídá nabídku amazon.com (zde), jak se zdá, bude mít nejnižší cenu. Ovšem to poštovné...

Je také otázka, zda bude o co stát. Pravda, cena $3.96 je příjemná (cca 75 kč), ale... album obsahuje jen 4 zvukové stopy, z toho jsou jen dvě písně, zbylé dvě jsou jejich karaoke verze, a z těchto dvou jen jednu napsal a zazpíval sám Nagano-san. Ale co Vám brání si koupit jen tu jednu za $0.99 a stáhnout si ji? Poštovné se pak logicky neplatí.

Nagano-san má moc milý úsměv, že?
Tak tedy první píseň na albu, s názvem 男達の魂(うた) [Otoko-tachi no tamashī ] (Bojový duch člověka, Lidská horlivost... nevím, poraďte si s tím sami) napsal a na kytaru zahrál sám velký Nagano Makoto (長野誠), hudbu složil Kaneko Hironori (金子裕則), jelikož jsem nesháněl povolení ke zveřejnění textu písně, přikládám odkaz na web, který tak činí (zde) a na neomalený překlad googlu do češtiny zde. Text není samozřejmě kompletní, jeho ucelení bude možné až po vydání desky samé. Ukázku písní je možné si pustit na amazonu, nebo třeba zde.



さようなら

ダンテ

Nagano zvěčněn při komunikaci se mnou.
Prý jsem jeho béstu fréndo fó ewá.

Žádné komentáře:

Okomentovat